Close
Close

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

Amsterdam Konaklama Rehberi: Amsterdam’da Ucuz Konaklama

Amsterdam Konaklama Rehberi: Amsterdam’da Ucuz Konaklama

Amsterdam Konaklama Rehberi: Amsterdam’da Nerede Kalınır? Amsterdam’da Ucuz Konaklama

Amsterdam, herkesin şehri. Mimari sevene mimari, eğlenmek isteyene gece hayatı / red light / coffee shoplar, üçüncü dalga kahveci sevene gırla! Doğa isteyene parklar, küçük köyler gezmek isteyene Zaanse / Edam, müze isteyene Van Gogh ve daha niceleri! Böyle olunca Amsterdam’ın herkesin şehri olmasına ve deliler gibi ziyaret edilmesine şaşırmamak gerek. Şahsen biz de kendisini pek severiz! Amsterdam’a defalarca gidip oradaki iş hayatı ve yaşam üzerine yazmışız, yeme içme alternatif mekanlar için yazmışız ama fark ettik ki konaklama yazısını es geçmişiz. O zaman gelsin Amsterdam Konaklama Rehberimiz.

Lafı hiç dolandırmadan söyleyelim. Amsterdam pahalı bir şehir ve dolayısıyla konaklama da çok pahalı. Şehir merkezinde, ünlü Dam Meydanı’nda, Leidseplein’da kalayım, gezilip görülmesi gereken yerlere, yeme-içme, eğlence mekanlarına yakın olsun diyorsanız, konaklama için ciddi bir bütçe ayırmanız gerekecek. Bu bütçeyi, merkezden biraz uzak ama yürüyerek ya da toplu taşımayla ulaşılabilecek yerlerde konaklayarak biraz daha düşürebilirsiniz. Önceden rezervasyon, özellikle Amsterdam’da çok işe yarıyor ve daha uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunuyor.

Amsterdam Konaklama Rehberi’ni hazırlarken uygun fiyatlı konaklama tesisleri ilk kriterimiz oldu. Merkezde ve biraz dışında en uygun otelleri seçmeye çalıştık. Bütçeniz uygunsa booking.com’dan fiyatı daha yüksek konaklama mekanlarını inceleyebilirsiniz.

Amsterdam’da Nerede Kalınır? Amsterdam Ucuz Oteller

Amsterdam’da Uygun Oteller – Amsterdam’ın En Güzel Otelleri

Amsterdam konaklama rehberi ve Amsterdam'da nerede kalınır?
Amsterdam konaklama rehberi ve Amsterdam’da nerede kalınır? – Motel One – kaynak: booking.com
Motel One 

Şu ana kadar Amsterdam’a iki kez gezmek için, en az 7-8 kez de iş için gittik. Her defasında eğer uygunsa Motel One otellerinde kaldık. Şöyle söyleyelim, eğer bir fiyat/performans dizayn oteli arıyorsanız hiç düşünmeden Motel One otellerine bakabilirsiniz. Amsterdam’da bizim kaldığımız iki Motel One var.  Hotel Motel One Amsterdam-Waterlooplein tam merkezde olan, Motel One Europeboulevard merkeze yakın, Amsterpark’ın dibinde. Genelde aylar önce tükenmiş oluyor. 

Linki burada: Motel One 

Amsterdam’da ucuz konaklama – Hotel Corner House – Amsterdam uygun konaklama kaynak: booking.com
Hotel Corner House

Merkezde, Dam Meydanı’na 200 metre mesafede, iki yataklı odalarının fiyatı Amsterdam’a göre uygun bir otel. Müzelere, popüler turistik noktalara, metro ve tren istasyonlarına yürüme mesafesinde…

Linki burada: Hotel Corner House

Amsterdam'da nerede kalınır? Amsterdam konaklama rehberi
Amsterdam’da nerede kalınır? Amsterdam konaklama rehberi – Parklane Hotel – kaynak: booking.com
Parklane Hotel

Yine merkezde, grup konaklamalarında fiyatı son derece uygun bir otel. Merkezde konaklamanın avantajı düşünülürse, incelemeye değer.

Linki burada: Parklane Hotel

Amsterdam konaklama
Amsterdam’ın en güzel otelleri – kaynak: booking.com
Hotel The Exchange

Ekonomikten beş yıldızlıya değişen birimleri bulunan otel, şehir merkezinde. Tasarımı ve şıklığıyla göz dolduran bir otel için fiyatının da uygun olduğunu düşündük.

Linki burada: Hotel The Exchange

Amsterdam'da nerede kalınır
Amsterdam’da Ucuz Konaklama – kaynak: booking.com
Generator Amsterdam

Amsterdam’ın bohem bölgesi olan De Pijp semtinde bulunan bir tasarım hosteli. Odalarında banyo da bulunan hostelde, premium odalar da mevcut. Arzu ederseniz kahvaltı, öğlen ve akşam yemeklerini burada yiyebilirsiniz. Şehrin merkezi Dam Meydanı’na arabayla beş dakika mesafede.

Linki burada: Generator Amsterdam

Amsterdam'ın en güzel otelleri
Amsterdam konaklama rehberi – kaynak: booking.com
easyHotel Amsterdam City Centre South

Yine, De Pijp semtinde ekonomik otellerden biri. Odaları küçük, hesaplı ama temiz. 100 metre mesafedeki tramvay durağından Dam Meydanı’na sürekli ulaşım mevcut.

Linki burada: easyHotel Amsterdam City Centre South

kaynak: booking.com
Dream Hotel

Kanallar bölgesi Canal Belt’te, Herengracht ve Keizersgracht kanallarına yakın bir otel. Kanallar bölgesinde konaklamak isteyenler için fiyatı uygun.

Linki burada: Dream Hotel

kaynak: booking.com
The Alfred Hotel

Amsterdam’ın daha sakin bir bölgesi olan Oud Zuid’de… Bölge bisiklet turları için çok uygun ve otelde bisiklet kiralama hizmeti de veriliyor.

Linki burada: The Alfred Hotel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close