Close
Close

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

Ksamil Konaklama Rehberi & Ksamil’in En Güzel Otelleri

Ksamil Konaklama Rehberi & Ksamil’in En Güzel Otelleri

Ksamil Konaklama Rehberi ve Ksamil’in En Güzel Otelleri

Ksamil, Arnavutluk’ un güneyinde, Sarande’ye bağlı küçük bir bölge. Aynı zamanda Yunanistan’ın sınır komşusu… Ksamil’e nasıl gidilir? diye soranlara kısa bir açıklama yapıp bilgilendirdikten sonra, sizler için derlediğimiz Ksamil konaklama rehberine geçeceğiz. 

Ksamil’e Nasıl Gidilir?

Ksamil’e, önce Arnavutluk’un başkenti Tiran’a uçup, oradan da ya araç kiralayarak ya da  otobüsle ulaşmak, en çok kullanılan rotalardan biri. Önce Yunanistan’a uğramak isteyenler, Selanik üzerinden ulaşabilirler. Bir başka yol da Korfu adasından 30 dakikada  feribotla Sarande’ye ,oradan Ksamil’e  gitmek. Böylece bir taşla iki kuş vurmuş, Korfu adasını da gezmiş olursunuz. Biz bu seçeneği kullandık. Sadece, Ksamil’e gitmeden önce bir günümüzü Dhermi’ye ayırdık.

Ksamil’e Arnavutluk’un Maldivleri denmesinin nedeni bembeyaz kumları ve turkuaz denizi. Amacınız deniz güneşse, tam size göre. Birbirine çok yakın konumlanmış küçük küçük plajların hemen hepsinin restoran- barları var ve yemekleri iyi. Bu yüzden plajlar aynı zamanda restoran ve barların adıyla anılıyor. Abiori, Guvat, Panorama, Lori, Bora Bora, Poda bu beach bar’ların başlıcaları. 

Turizm konusunda henüz yeni geliştiği için, zaman zaman kaliteyi tutturmakta zorlandıklarını görebiliyoruz. Kredi kartı çoğu yerde geçmiyor. Bunları bilerek gelmekte fayda var. 

Ksamil’de nerede kalınır? Ksamil Konaklama Rehberi

Ksamil’de sundukları hizmet açısından birbirine çok benzeyen, yatak odası, oturma mekanı, mutfak ve banyodan oluşa n daireleri kapsayan konaklama  tesisleri bir seçeneğiniz olabileceği gibi kahvaltı dahil veya yarım pansiyon hizmet veren otelleri de tercih edebilirsiniz. İşte sizin için derlediğimiz listemiz.

Ksamil konaklama rehberi
Ksamil konaklama rehberi – Villa Balani – Kaynak: Booking.com

Villa Balani

Ksamil plajna 500 metre mesafede, tamamen şehir manzaralı tesiste daireler  yatak odası, oturma odası, banyo ve mutfaktan oluşuyor. Fiyatları biz makul bulduk.

Linki burada: Villa Balani

Ksamil gezi rehberi ve Ksamil konaklama rehberi
Bizim de kaldığımız ve sahiplerini çok sevdiğimiz villa – Kaynak: Booking.com

Villa August

Bizim de kaldığımız bu tesis, Ksamil, Bora Bora, Coco plajına 300 metre mesafede. Temiz ve ferah odalarının bazıları deniz manzaralı. Çocuklu konaklama için çok uygun.

Lingi burada: Villa August

Ksamil gezi rehberi ve Ksamil konaklama rehberi
Ksamil’in en güzel otelleri – kaynak: booking.com

Villa Ermali

Plaja biraz uzak olsa da, iki yatak odalı birimleriyle grup konaklamaları için son derece ucuza gelebilecek bir tesis.

Linki burada: Villa Ermali

Ksamil gezi rehberi ve Ksamil konaklama rehberi
Ksamil uygun oteller – kaynak: booking.com

Villa Kylie

Neredeyse deniz kenarı diyebileceğimiz bu tesiste iki kişilik odalar olduğu gibi dört kişinin konaklayabileceği odalar da mevcut. Ksamil, Paradise, Lori gibi plajları tercih edebilirsiniz .Cafe barlara çok yakın olan bu tesisin de fiyatları uygun.

Linki burada: Villa Kylie

Ksamil gezi rehberi ve Ksamil konaklama rehberi
Ksamil konaklama rehberi – kaynak: booking.com

Hotel Siars

Açık büfe kahvaltı dahil,  Paradise plajına 300 metre mesafede, temiz ve konforlu bir otel. İçkinizi alıp muhteşem manzarayı seyredebileceğiniz bir terası da mevcut. Fiyatlar ortalamanı biraz üstü.

Linki burada: Hotel Siars

Ksamil gezi rehberi – kaynak: booking.com

Rumani Island Hotel

Açık büfe kahvaltısı olan 4 yıldızlı bir otel. Konforlu bir yerde konaklayayım, ortalamanın biraz üzerinde ödeyeyim diyenler için.

Linki burada: Rumani Island Hotel

NERIUM Hotel – kaynak: booking.com

Nerium Hotel

Plaja yürüme mesafesinde, yüzme havuzlu,  kahvaltı dahil, temiz, konforlu bir otel.  Restoran, kafe, barlara yakınlığı da bir avantaj.

Linki burada: Nerium Hotel

Hotel Sole Mare – kaynak: booking.com

Hotel Sole Mare

Yarım pansiyon, yüzme havuzlu, Ksamil’in en lüks otellerinden biri. Bora Bora plajına 200 metre mesafedeki bu otelde, akşam gidebileceğiniz kafe barlar da çok yakın.

Linki burada: Hotel Sole Mare

Ksamil’in en güzel otelleri – Hotel Denoel – kaynak: booking.com

Hotel Denoel

Burası da yine Ksamil’in lüks otellerinden biri. Plaja sadece 20 metre yürüyorsunuz. Fiyatlar da oda tercihlerinize göre değişiyor.

Linki burada: Hotel Denoel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close