Close
Close

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

Zürih Konaklama Rehberi & Zürih’te Nerede Kalınır?

Zürih Konaklama Rehberi & Zürih’te Nerede Kalınır?

Zürih’te Nerede Kalınır? Zürih Konaklama Rehberi, Zürih’te Uygun Oteller ve Zürih’in En Güzel Otelleri

İsviçre bizim şu ana kadar (9 kez) en çok ziyaret ettiğimiz ülke ve her gidişimizde bizi farklo bir yönden etkilemeyi başarıyor. Zürih ise, her bölgesi farklı bir atmosfer sunan, İsvicre’nin kültürel kalbi gibi. Böyle olunca Zürih’i gezmeyi planlayanlar için Zürih Konaklama Rehberi ve Zürih’te Nerede Kalınır? yazısını yazmasak olmazdı! Özellikle şehri Noel döneminde ziyaret edenler için Noel pazarlarına yakın konaklama önerileri oldukça önemli. İşte Zürih’in ana bölgeleri ve her gezgin türüne uygun otel önerilerimiz:

Bunu baştan söyleyelim Zurih’te ucuz konaklama bulmak gerçekten çok zor o yüzden sizin için hem fiyat & performansı uygun otelleri, hem tuzlu ama çok güzel otelleri, hem de merkeze bir tık uzak ama ulaşımı kolay ucuz otelleri sıralayacağız ve linklerini de yanlarına bırakacağız. Artık seçim sizin.

Zürih’te Konaklama & Zürih’te Nerede Kalınır?

1. Altstadt (Eski Şehir)

Zürih’in tarihi kalbi ve Zürih Gölü’ne yakın konumu ile Noel zamanında kurulan pazarların merkezine yakınlığı ile biliniyor. Bu bölgede konaklayanlar hem şehri hem de Noel pazarlarını kolayca keşfedebilirler.

Zürih’te nerede kalınır? Zürih konaklama rehberi ve Zürih’in en güzel otelleri – Motel One Zürih – kaynak: booking.com
  • Uygun Otel Önerisi:

    Motel One Zürich
    Hem merkezi hem de uygun fiyatlı bir seçenek. Noel pazarlarına yürüme mesafesinde yer alıyor ve şehrin tarihi merkezini keşfetmek için ideal bir konumda. Aynı zamanda bizim en sevdiğimiz otel zinciri. Son Zürih gezimizde burada kalıp çok memnun ayrıldık. Çok erken tükeniyor, eğer Zürih’i gezmeyi düşünüyorsanız erkenden tutmakta fayda var. Tam bir fiyat/performans konaklaması.
  • Aileler için Apart Önerisi:

    City Center Apartments

    Konumu ve apartmanin kendisi gerçekten çok iyi.🙂 Odaları, mutfak olanakları ve çocuk dostu yapısıyla aileler için uygun bir apart. Zürih merkezine ve pazar alanlarına toplu taşımayla kolayca ulaşılabilir. Çocuklu aileler icin Zürih’te ilk önerimiz burası.
  • Çiftler için Özel Otel Önerisi:

    Marktgasse Hotel
    Tarihi bir binada yer alan bu otel, romantik bir atmosfer sunuyor. Zürih’in Noel pazarlarına ve Altstadt bölgesinin tüm turistik noktalarına yürüme mesafesinde. Çift olarak geliyoruz ve bütçemizi bir tık daha yükseltebiliriz derseniz, buraya mutlaka bakın. 

2. Enge

Şimdi Zurih’te merkeze yakın sayılabilecek ve ulaşımın kolay olduğu ucuz konaklama seçeneklerine geldik! Zürih Gölü’nün kıyısında yer alan Enge, daha sakin ve doğayla iç içe bir bölge. Hem şehir merkezine hem de göl manzaralarına yakın bir bölgede konaklamak isteyenler için ideal.

Zürih’in en güzel otelleri, Zürih konaklama rehberi – VISIONAPARTMENTS Zurich Wolframplatz – kaynak: booking.com
  • Uygun Otel Önerisi:

    Residence Mutschellen
    Enge’nin merkezinde, toplu taşımaya ve göle yakın bir konumda yer alıyor. Uygun fiyatlı ve rahat bir otel. Tam bir fiyat/performans oteli.
  • Aileler için Apart Önerisi:

    VISIONAPARTMENTS Zurich Wolframplatz
    Aileler için geniş daireler ve mutfak olanakları sunan bu apart, çocuklu ailelerin rahatça kalabileceği bir yer. Zürih gölüne yakın. Ayrıca yakınında çok güzel çocuk parkları var. 

3. Bahnhofstrasse ve Çevresi

Zürih’in en ünlü alışveriş caddesi olan Bahnhofstrasse, şehrin finansal merkezi, aynı zamanda Zürih’in en iyi Noel pazarlarından birisi burada kuruluyor. Noel zamanı alışveriş yapmak ve pazarları keşfetmek isteyenler için mükemmel bir konum.

Zürih’te nerede kalınır? Zürih’te en güzel ucuz oteller – Hotel City Zürih – kaynak: booking.com
  • Uygun Otel Önerisi:

    Hotel City Zürich
    Bahnhofstrasse’ye ve Noel pazarlarına yürüme mesafesinde uygun fiyatlı ve merkezi bir otel. Çok cabuk tükeniyor, Zürih gezinizin tarihleri belli olduğu anda oteli tutmak iyi olur.
  • Aileler için Apart Önerisi:

    numa I Craft Apartments
    Geniş daireleri ve çocuk dostu olanakları ile aileler için konforlu bir seçenek. Şehir merkezine yakın. Etrafında çok tatlı parklar var.

5. Zürich West

Zürich West, daha modern ve sanatsal bir bölge. Eski endüstri bölgesi olmasıyla bilinen bu bölge, galeriler, restoranlar ve gece hayatı ile ünlü. Noel zamanı için de burada farklı etkinlikler düzenleniyor.

Zürih konaklama rehberi ve Zürih’in en güzel otelleri – 25hours Hotel Zürich West – kaynak: booking.com
  • Uygun Otel Önerisi:
    25hours Hotel Zürich West
    Renkli ve modern dekorasyonu ile bu otel, Zürich West’in enerjisini yansıtan uygun fiyatlı bir konaklama sunuyor. 25hours’un başka şehirlerdeki otellerine de mutlaka bakın. Tasarımı çok çok güzel oluyor.
  • Aileler için Apart Önerisi:
    Züri by Fassbind
    Geniş daireler, mutfak olanakları ve aileler için uygun konaklama imkanı sağlıyor. Toplu taşımaya yakın bir konumda.

Bu Zürih konaklama rehberi yazısında, Zürih’in ana bölgelerinde Noel pazarlarına yakın oteller ve her gezgin türüne uygun seçenekler bu sekilde. Herkese güzel geziler! 

Zürih’ten yolunuz bizim İsviçre’de en sevdiğimiz bölgelerden birisi olan Interlaken taraflarına düşerse, Interlaken gezi rehberi ve Interlaken gezilecek yerler yazımızı da buraya bırakalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close