Close
Close

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

Kos Gezi Rehberi ve Kos Konaklama Rehberi

Kos Gezi Rehberi ve Kos Konaklama Rehberi

Kos Konaklama Rehberi

Kos’ta Nerede Kalınır? Kos’un Uygun ve Güzel Otelleri

Bodrum sahillerinden neredeyse el sallayabileceğimiz, tıp adamı Hipokrat’ın doğduğu yer Kos Adası, Ege’nin Bahçesi diye de anılıyor. Her türlü bütçe ve beklentiye cevap veren konaklama seçenekleri, Bodrum’dan çok kısa bir feribot yolculuğuyla ulaşılabilirliği, çocukların rahat edip gönüllerince eğlenebileceği tesisleri, ve muhteşem sahilleri, Kos’u oldukça cazip bir turizm adasına dönüştürmüş.

Kos merkezli bir tatil dilerseniz merkezde, güneş ve denizin tadını çıkarmak isterseniz adanın bütün kıyılarında, Kos’u keşfetmek isteyenlere de köyler ve köylere yakın alternatif tesisleriyle Kos, adeta zahmetsiz konaklamanın adresi…

Seçeneklerin bu kadar fazla olduğu bir adada, en iyi ve en uygun konaklama mekanlarını derlemekte haliyle zorlandık. Sizler için her şey dahil, ucuz konaklama otelleri ve çocukla konaklanabilecek tesisleri ayrı ayrı listelemeye çalıştık.

Araç kiralama için Booking.com’un araç kiralama platformunu önerebiliriz. Gideceğiniz şehirdeki neredeyse bütün araç kiralama acentalarını kapsıyor ve fiyatı onlardan daha uygun oluyor. Bir de Booking.com hesabınızla tuttuğunuz için çoğu zaman ek indirim de yapıyor.

Biz, oğlumuzla yaptığımız Kos gezimizden çok mutlu ayrıldık. Her şey çocuklarımız için diyoruz.  Hadi o zaman Kos Konaklama Rehberi’ne buyrun 🙂

Kos Konaklama, Kos'ta Nerede Kalınır?
Kos’un En Güzel Otelleri

Kos’ta çocukla konaklama

Villa Popi Apartments

Adanın batısında Kefalos’taki bu tesis, aynı zamanda  bizim de kaldığımız yer. İki odalı, mutfaklı, yüzme havuzlu, temiz, mütevazi bir daire. Paradise Beach’e çok yakın. Çocuklu ailelerin çokça geldiği, çocukların hemen kaynaşıp iyi vakit geçirdiği, tertemiz deniziyle bu plajı ve dairemizi çok sevdik. Lüks bir yer beklemeyin ama 2 yaşındaki çocuklu aileler için bizce güzel bir yer.

Linki burada: Villa Popi Studios

Kos gezi rehberi ve Kos Konaklama Rehberi
Bizim de kaldığımız otel Villa Popi Studios – Kaynak: Booking.com

Kipriotis Village Resort

Kos merkeze 3 kilometre, Psalidi semtinde. Bahçesi, çocuklar için ayrı yüzme havuzu, çocuk oyun alanlarıyla  4 yıldızlı bir tesis. Çocuklu konaklama puanı yüksek otellerden biri. Fiyatlar oda tercihlerinize göre değişse de ortalamanın biraz üzerinde.

Linki burada: Kipriotis Village Resort

Kos Konaklama Rehberi ve Kos Gezi Rehberi
Kipriotis Village Resort – Kaynak: Booking.com

Kos Divine Hotel & Suites

Çocukların ücretsiz konakladığı, kahvaltı dahil bir tesis. Kos’un tam merkezinde. Arzu ederseniz bebek karyolası da veriyorlar. Oda fiyatları makul, yine çocuklu konaklama için puanı yüksek bir otel. Plajı mı sordunuz? 10 metre ileride 😊))

Linki burada: Kos Divine Hotel & Suites

Kos'un En Güzel Otelleri
Kos Divine Hotel & Suites – Kaynak: Booking.com

Kosnian City Suites B

Burası da çocukla kalmak için çok uygun bir tatil evi. Bir yatak odası, salon, mini mutfak ve banyodan oluşan ferah ve temiz bir mekan. Küçük bahçesi çocukların oynayabilmesi için yeterli. Lambi plajına ve gazilecek yerlere çok yakın.

Linki burada: Kosnian City Suites B

Kos'ta Ucuz Konaklama
Kosnian City Suites B – Kaynak: Booking.com

Kos Konaklama Rehberi & Kos’ta Nerede Kalınır?

Her şey dahil konaklama

Mitsis Family Village Beach Hotel

Adanın güney kıyılarında, Kardamena plajına 200 metre mesafede, dağ ve deniz manzaralı odalarıyla özellikle ailelerin tercih ettiği 4 yıldızlı bir otel. Fiyatlar oda tercihlerinize göre değişiyor. Havuza bağlanan odaları çok seviliyor.

Linki burada: Mitsis Family Village Beach Hotel

Kos'un En Güzel Otelleri
Mitsis Family Village Beach Hotel – Kaynak: Booking.com

Gaia Village

Burası da adanın kuzeyinde bir tesis. Her şey dahil, mütevazi bir konaklama tercih edenler burayı değerlendirebilir. Fiyatlar makul diyebiliriz. 

Linki burada: Gaia Village

Kos Konaklama Rehberi
Gaia Village – Kaynak: Booking.com

Smy Kos Beach

Adanın kuzeyinde yer alan Mastichari köyünde. Temiz, ferah konforlu odaları, muhteşem plajı ve doğasıyla yine de fiyatların uygun olduğunu söyleyebiliriz. Listenize almanızı öneriyoruz. 

Linki burada: Smy Kos Beach

Kos Gezi Rehberi
Smy Kos Beach – Kaynak: Booking.com

Kos Konaklama Rehberi – Kos’ta ucuz konaklama

KoSea Boutique Hotel

Kos merkezde, Şehir plajlarına yakın, havuzlu ve kahvaltı dahil. Fiyatlar oldukça uygun.

Linki burada: KoSea Boutique Hotel

Kos Ucuz Oteller
KoSea Boutique Hotel – Kaynak: Booking.com

Arangia Studio

Tek yatak odalarının bulunduğu, mini mutfaklı, uygun fiyatlarıyla dikkat çeken  keyifli bir tesis. Plaja biraz yürümek gerekse de, İstanköy Limanı ve Hipokrat Ağacı gibi gezilip görülmesi geren yerlere yakın. 

Linki burada: Arangia Studio

Kos Ucuz Konaklama
Arangia Studio – Kaynak: Booking.com

Anthoulis Studios

Ve adanın en batısında Kefalos’ta çok uygun bir fiyatla konaklayabileceğiniz stüdyo dairelerden oluşmuş bir tesis. Plaja sadece 150 metre mesafede, güneş ve denizin tadını çok uygun fiyatlarla çıkarmak isteyenlere…

Linki burada: Anthoulis Studios

Kos Balayı Otelleri
Anthoulis Studios – Kaynak: Booking.com

Bodrum ile ilgili bütün yazılarımız burada.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close