Close
Close

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

Londra’da Ucuz Konaklama – Londra’da Nerede Kalınır?

Londra’da Ucuz Konaklama – Londra’da Nerede Kalınır?

Londra’da Ucuz Konaklama ve Ucuz Oteller

Londra deyince gözlerimizin önünde poundlar uçuşuyor, çünkü bir gerçek var ki gözümüz korkmuş bir kere pahalılığından! 🙂 Halbuki Londra planınız varsa ve son dakikaya bırakmazsanız Londra’da ucuz konaklama bulmak oldukça mümkün!

Bu yazıda Londra’da kalınacak güzel lokasyonlardaki ucuz fiyatlı otellerden bahsettik. Genelde Londra’da zone 1 ve zone 2‘den otel önerdik çünkü hem gezilecek çoğu şey bu iki zone’da, hem de diğer zone’lara çıktıkça yol parasına vereceğiniz ücret artıyor, o yüzden de otel biraz daha ucuz olsa bile hem daha çok yol gitmiş, hem de daha çok yol ücreti vermiş oluyorsunuz. O yüzden tavsiyemiz kesinlikle Londra’da ucuz otel ararken zone 1 ve zone 2 içinde bakmanız.

Londra'da Ucuz Konaklama - Londra'da Nerede Kalınır?
Londra ucuz oteller ve konaklama

Önerdiğimiz genel bölgeler ise London City, Westminster, Mayfair, Kensington, Camden, Southwark, Soho, Chelsea, Hackney ve Lambeth civarı.

Bir de otel önerilerine geçmeden önce şunu ekleyelim; Londra’da çok sayıda içinde çift kişilik odaları da olan hosteller var. Yani hostel deyince aklınıza sadece ‘dorm’ şeklinde odaları olan hosteller gelmesin. Kimi hostelin çift kişilik odası var fakat banyosu ortak, kimisinin çift kişilik otellerinde özel banyosu da var. Ve haliyle otellere göre fiyatları çok daha uygun.

Fiyat aralıklarını çift kişilik oda – gecelik Pound şeklinde yazdık fakat tabii mevsime göre ve şehrin festival dönemi olup olmamasına, otellerin doluluklarına göre fiyatlar biraz değişebilir.

Buraya kadar gelmişken tabii sizi bir de Londra Gezi Rehberi‘mize alalım. Gezmesinden kimse eksik kalmasın! 🙂

Londra'da Ucuz Konaklama - Londra'da Nerede Kalınır?
Londra’da Ucuz Konaklama ve Ucuz Oteller

O zaman – Londra’da Ucuz Konaklama

Wesminster Bölgesi

Big Ben Saat Kulesi, Buckingham Sarayı ve St. James Park ve Camden Town size tanıdık gelecektir. İşte bu aşağıda sayacaklarımız da bu bölgedeki oteller.

Days Hotel Waterloo: Hem merkezi, hem yakın hem de oldukça uygun! Linkini şuraya bırakıyoruz. Gecelik 60 – 80 Pound arası.

Melbourne House Hotel: Aynı şekilde hem merkezi, hem de uygun, hem de şık! Linki şurada. Gecelik 100 – 110 Pound arası.

Victorian Superior Property: Tam bir klasik Londra evinin otel olmuşunu düşünün! Hem merkezi hem de uygun. Gecelik 75 – 80 Pound arası. Linki şurada.

Central Victorian House: Aynı şekilde eski tarz Londra oteli! Merkezi ve ucuz. Linki şurada. Gecelik 65 – 75 Pound arası.

Tam olarak Camden Town‘un göbeğinde kalmak isterseniz; Premier Inn London Hampstead‘ı önereceğiz. Biz Londra’da tam bir ‘Camden’ciyiz! O yüzden linki hemen şuraya bıraktık. Gecelik 75 – 90 Pound arası.

Ve son olarak Rushmore Hotel. Gecelik 80 Pound civarı ve oldukça şık. Linki şurada.

Bonus olarak da, bizim her gittiğimiz Avrupa şehrinde seve seve seçtiğimiz Motel One‘ı söylemeden geçmeyelim. Motel One‘ın konsepti belli; temiz, şık ve her zaman aynı kalitedeki otellere göre çok daha ucuz. Onun linki de hemen şuraya bırakıyoruz. Gecelik 100 Pound.

Londra'da Ucuz Konaklama - Londra'da Nerede Kalınır?
Londra’da Ucuz Oteller ve Londra’da konaklama

Oxford Street – Soho ve Piccadilly Circus Bölgeleri Ucuz Oteller

Londra’da seçenek bitmez! O yüzden biraz da bu bölgelerdeki ucuz otellerden bahsedelim;

Abbey Court Hotel Hyde Park: Merkezi konum, temiz ve şık otel. Bir de az odası olduğu için hemen bitiyor. Linki şuraya bıraktık! 🙂 Gecelik 70 – 80 Pound arası.

Eurotraveller Hotel Tower Bridge: Yine aynı şekilde merkezi ve ucuz. Linki şurada. Gecelik 80 – 85 Pound arası.

Chelsea Guest House: Chelsea bölgesinde konaklama için çok ideal. Link şurada! Gecelik 85 – 90 Pound arası.

Yine Chelsea yakınlarındaki Rushmore Hotel gecelik 85-90 Pound arası olan uygun otellerden. Link şurada!

Önereceğimiz oteller genel olarak böyle. Bir de eğer gönlünüze göre otel bulamazsanız ve Airbnb’de konaklamak isterseniz de şöyle bir link bırakalım. Bu linkle Airbnb’ye üye olursanız ilk konaklamanızda geçerli 130 lira gibi bir kredi kazanıyorsunuz ve Airbnb kullanmaya devam ettikçe, Airbnb sizi daha çok sevmeye başlayıp bir anda hesabınıza süpriz krediler yükleyebiliyor.

Bir de eğer Booking.com üzerinden rezervasyon yapacaksanız, şu link üzerinden yapıp, konakladığınızda 15 Euro geri alabilirsiniz 🙂

Londra’da ucuz konaklama bulma konusunda bol şans! ☺

Instagram’da da varız ve bekleriz. 🙂

https://www.instagram.com/yoldabiblog/


1 comment

  1. Yazı için teşekkürler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close