Close
Close

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

Leros Konaklama Rehberi & Leros’un En Güzel Otelleri

Leros Konaklama Rehberi & Leros’un En Güzel Otelleri

Leros Gezi Rehberi & Leros Konaklama Rehberi – Leros’ta Nerede Kalmalı

Kos seyahatimizden sonra 1.5 saatlik feribot yolculuğuyla geçtiğimiz bizim minnak adamız Leros’u, üç kelimeyle tanımlamak gerekirse “İlk görüşte aşk” diyebiliriz. 

Leros’a Ulaşım

Bu küçük ada, çılgın kalabalıklardan uzak, sevimli evleri, kıvrım kıvrım sahilleri,  otantik köyleri, güleryüzlü insanlarıyla sizi adeta kucaklıyor. Leros’a Bodrum’dan feribotla gidebileceğiniz gibi, adalar arası çalışan feribotlarla ya da Atina, Selanik gibi şehirlerden iç hat seferleriyle ulaşılabiliyor. 

Leros’ta Neler Var

Bir limanı da bulunan Agia Marina, Leros’un merkezi sayılıyor. Panteli, Alinda, Platonos, Lakki gibi kasaba/köyleri hem doğal hem tarihi özellikleriyle; konaklama mekanları, plajları ve alışveriş yapabileceğiniz mağazalarıyla  birçok seçenek sunuyor. Saydığımız yerler, öyle uzun mesafelerle birbirinden ayrılmış değil. Ada küçük olduğu için birinden diğerine gidiş gelişler yarım saatinizi bile almıyor. Leros’un bizim için bir başka özelliği de hemen bütün tesislerin çocukla konaklamaya uygun olması.

Gelin, saydığımız bu kasaba/köy karışımı bölgelerdeki konaklama mekanlarına bir göz atalım. O zaman Leros konaklama rehberi sizlerle 🙂

Leros Konaklama Rehberi: Leros’un En Güzel Otelleri ve Leros’ta Uyguna Nerede Kalınır?

Alinda

Elpiniki Hotel

Bizim kaldığımız ve bir Yunan adasında olduğumuzu hissettiren, 6-7 odadan oluşan bir butik otel. Çocukla konaklamaya çok uygun. Dilerseniz açık büfe kahvaltı alabileceğiniz gibi, çok yakınında bulunan marketlerden alışveriş yapıp size özel mutfakta yemek işini halledebilirsiniz. Plaja 450 metre mesafedeki bu tesiste, biz araç kiraladığımız için ulaşım sorunu yaşamadık.

Linki burada: Elpiniki Hotel

Leros Gezi Rehberi ve Leros'un en güzel otelleri
Bizim de kaldığımız Otel bizce güzel ve temizdi 🙂 Görsel: Booking.com

Alidian Bay Suites

Konumu, odaları, özel plajı ve yüzme havuzuyla oldukça ortalama bir fiyata kalabileceğiniz bu butik otel, yine çocukla konaklamada oldukça yüksek bir puana sahip. Gündüz deniz/güneş, akşam tavernalar diyenler için.

Linki burada: Alidian Bay Suites

Leros Konaklama Rehberi ve Leros'ta Nerede Kalınır?
Leros Konaklama Rehberi ve Leros’ta Nerede Kalınır? Görsel: Booking.com

Althea Houses

İki yatak odası ve bir oturma odasından oluşan bir tatil evi. Beş kişinin rahatlıkla konaklayabileceği düşünülürse, bu açıdan oldukça ucuz diyebiliriz. Plaja 300 metre mesafede…

Linki burada: Althea Houses

Leros Konaklama Rehberi ve Leros’un En Güzel Otelleri, Görsel: Booking.com

Apartments & Suites Papafotis

Grup konaklamaları için önerebileceğimiz bir tesis. Fiyatlar oda tercihlerinize göre değişse de grup için uygun. Plaj, bar ve tavernalara yakın olması da bir avantaj.

Linki burada: Apartments & Suites Papafotis

Apartments & Suites Papafotis – Görsel: Booking.com

Panteli

Anemi Leros Apartments

Plaja 300 metre mesafede, temiz, donanımlı bir mutfağa sahip, 4 kişinin rahatlıkla konaklayabileceği bir tesis. Fiyat bizce uygun…

Linki burada: Anemi Leros Apartments

Panteli Beach Hotel

Adadaki en iyi konuma sahip bu tesis, stüdyo ve dairelerden oluşuyor. Deniz kenarında ve bir plajı var. Üç kişi rahatlıkla konaklayabilir; kafe ve barlara yürüme mesafesinde.

Linki burada: Panteli Beach Hotel

Leros Konaklama Rehberi ve Leros’ta Nerede Kalınır? Panteli Beach Hotel, Görsel: Booking.com

Nikis Studios

Bu stüdyo daireler plaja 200 metre, restoran ve mağazalara yürüme mesafesinde. Fiyatlar ortalamanın bir üstü ve çocuklu konaklama için yüksek bir puana sahip.

Linki burada: Nikis Studios

Leros Konaklama ve Leros Gezi Rehberi
Leros Gezi Rehberi – Nikis Studios – Görsel: Booking.com

Agia Marina

Sweet Home

Adı üzerinde, ev ortamında tatil yapmak isteyenler için. Bir yatak odası, mutfak, banyodan oluşan bu ev, terasından muhteşem manzarayı seyredebileceğiniz bir konumda. Fiyat ise oldukça uygun.

Linki burada: Sweet Home

Leros Konaklama Rehberi & Leros En Güzel Oteller – Sweet Home – Görsel: Booking.com

Nefeli Hotel Leros

Muhteşem bir bahçe içinde, iki katlı dairelerden oluşan, kahvaltı dahil bu konaklama mekanı, Kritoni plajına 60 metre mesafede. Bütün daireler, yemeklerinizi rahatlıkla hazırlayabileceğiniz mutfaklara sahip. Bizce fiyatlar da uygun, öneriyoruz.

Linki burada: Nefeli Hotel Leros

Nefeli Hotel Leros – Görsel: Booking.com

Leros’a gelmişken Kos’a uğramadan da olmaz derseniz. Kos Konaklama Rehberini de buraya bırakıyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close